Opitý vodič narazil v Pobedime do dreveného stĺpa, čelí obvineniu

NETKY.SK • 21 September 2016, 15:09 • 2 min
Opitý vodič narazil v Pobedime do dreveného stĺpa, čelí obvineniu

POBEDIM - Obvineniu z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky bude čeliť 37-ročný vodič z Hornej Stredy. Ten v utorok (20.9.) o 16.00 h na miestnej komunikácii v Pobedime (okres Nové Mesto nad Váhom) narazil so svojím autom do dreveného stĺpa.

slovakia

left justify in out

Polícia mu navyše zistila alkohol v dychu, informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. "Vodič z Hornej Stredy riadil vozidlo Kia Sportage smerom od obce Pobedim do Hornej Stredy. Pri prejazde pravotočivou zákrutou nesledoval dostatočne situáciu v cestnej premávke, zišiel s vozidlom vľavo z cesty a narazil do dreveného stĺpa," uviedla k nehode Antalová. Vozidlo po náraze podľa jej slov úplne zhorelo a na stĺpe vznikla škoda asi 50 eur.

 

"Dopravní policajti vodiča podrobili dychovej skúške s výsledkom 2,31 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška po 20 minútach mala o niečo nižšiu hodnotu, a to 2,21 promile alkoholu," ozrejmila trenčianska krajská policajná hovorkyňa a dodala, že za jazdu pod vplyvom alkoholu muža neminie obvinenie z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies