Opitý vodič nabúral a ušiel. Nevšimol si, že mu odpadlo evidenčné číslo...

NETKY.SK • 25 Júl 2018, 14:07 • 2 min
Opitý vodič nabúral a ušiel. Nevšimol si, že mu odpadlo evidenčné číslo...

BRATISLAVA - Kuriózny prípad riešia levickí policajti.

slovakia

left justify in out

Neznáme vozidlo narazilo v Plášťovciach (okres Levice) asi o pol deviatej večer do zaparkovaného vozidla Škoda Felícia, informuje polícia na svojej facebookovej stránke. Vinník pravdepodobne v miernej pravotočivej zákrute dostal so svojim mimo cestu, kde narazil do zaparkovaného auta. Po náraze však pokračoval v jazde. Policajti po príchode na miesto nehody rýchlo zistili kto ju spôsobil. Na mieste zrážky totiž zostala tabuľka s evidenčným číslom vozidla.

 

 

img

Vodič ušiel, nechal však svoj podpis (v krúžku). Foto: Polícia

 

 

23-ročný muž mal svoje vozidlo Ford Mondeo zaparkované pri dome. Policajti ho podrobili dychovej skúške, ktorá preukázala 1,00 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 2,08 promile. Muž bol následne obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Pri nehode nebol nikto zranený. Materiálna škoda je vyčíslená na asi 600 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona