Opitý vodič jazdil v dopravnej špičke zo strany na stranu a ohrozoval ľudí

NETKY.SK • 16 Február 2023, 10:35 • 2 min
Opitý vodič jazdil v dopravnej špičke zo strany na stranu a ohrozoval ľudí

ŠAĽA - Opitý vodič v čase najväčšej dopravnej špičky v Šali ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky. Na vodiča Mercedesu Benz, jazdiaceho zo strany na stranu, upozornil policajtov ďalší vodič, ktorý nezodpovedného šoféra zablokoval až do príchodu polície, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

slovakia

left justify in out

Po príchode policajtov im 70-ročný vodič, ktorým má byť bývalý dlhoročný mestský poslanec a miestny podnikateľ, predložil občiansky a vodičský preukaz, ostatné doklady vraj pri sebe nemá. Policajti muža podrobili dychovej skúške na alkohol, pričom zo začiatku fúkať nechcel a snažil sa mariť vykonanie dychovej skúšky. Nakoniec však nafúkal 1,35 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 2,81 promile. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie a súčasne vznesené obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies