Opitý syn z Valaskej Belej zbil matku i jej priateľa

NETKY.SK • 30 Október 2015, 11:18 • 2 min
Opitý syn z Valaskej Belej zbil matku i jej priateľa

BRATISLAVA - Opitý Marek zbil svoju matku i jej priateľa, ktorý sa ju snažil brániť. Násilnosti sa odohrali v utorok 27. októbra popoludní na dvore rodinného domu vo Valaskej Belej (okr. Prievidza).

slovakia

left justify in out

Alkoholom posmelený 29-ročný Marek napadol svoju 50-ročnú mamu. Najprv ju udrel päsťou do hlavy, žena spadla na zem, kde ju syn ďalej bil a kopal. Na pomoc matke pribehol jej 54-ročný priateľ, aj toho však agresívny muž napadol. Kopol ho do rebier, udieral do ramena a pritom kričal, že ho zabije. Priateľ napadnutej ženy sa bál o svoj život a ušiel preč.

 

Obvinený Marek svojím vyčíňaním spôsobil matke a jej priateľovi zranenia, z ktorých sa budú liečiť sedem dní. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, Marek už čelí obvineniu z prečinu nebezpečného vyhrážania. Obvinený je stíhaný vo väzbe, v prípade dokázania viny mu hrozí ročné väzenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies