Opitý stevard českej firmy Travel Service zdržal odlet z Korfu o päť hodín

NETKY.SK • 8 August 2017, 16:36 • 2 min
Opitý stevard českej firmy Travel Service zdržal odlet z Korfu o päť hodín

BRNO - Nepríjemné prekvapenie zažili cestujúci, ktorí mali cestovať v noci nadnes s najväčšou českou leteckou spoločnosťou Travel Service z gréckeho ostrova Korfu do moravskej metropoly Brno. Opitosť stevarda totiž spôsobila päťhodinový odklad letu.

slovakia

left justify in out

Cestujúci uviedli, že dvaja členovia palubného personálu mali problém oznámiť, odkiaľ vlastne do Brna poletia. Namiesto Korfu spomínali bulharský Burgas a grécky Heraklion (na ostrove Kréta).

 

Situácia vyvrcholila tým, že očividne podnapitý stevard sa na 20 minút zavrel k pilotom do kabíny. "My sme nevedeli, čo sa deje," povedala jedna z cestujúcich.

 

Hovorkyňa spoločnosti Vladimíra Dufková potvrdila iba to, že v krvi vedúceho kabíny bol skutočne zistený alkohol. Toto "fatálne zlyhanie" viedlo k okamžitému prepusteniu muža zo zamestnania. Spoločnosť má v pláne podať na uvedeného bývalého zamestnanca trestné oznámenie.

 

Lietadlo odletelo z Korfu do Brna dnes ráno.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies