Opitý spôsobil nehodu,za volantom ho vystriedal ďalší opilec

NETKY.SK • 19 Január 2015, 13:09 • 2 min
Opitý spôsobil nehodu,za volantom ho vystriedal ďalší opilec

BRATISLAVA - Na Strojárskej ulici v Snine sa stala v sobotu 17. januára hodinu po polnoci nehoda, ktorú spôsobil 17-ročný opitý vodič, po nej ho za volantom vystriedal 18-ročný mladík, ktorý však bol tiež opitý.

slovakia

left justify in out

Ako bližšie agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, vodič Suzuki pri cúvaní zišiel z cesty, narazil do dopravnej značky, následne vrazil do betónového odpadkového koša a z miesta ušiel. Vodiča chceli na Ulici Janka Kráľa v Snine zastaviť policajná hliadka, avšak nerešpektoval znamenia a naďalej unikal. Zastavil na Študentskej ulici, po vystúpení začal utekať. Policajtom sa napokon podarilo zadržať 18-ročného Patrika, ktorý sedel za volantom Suzuki a spolu s posádkou auta ho predviedli na policajné oddelenie. Z výpovede vyplynulo, že v čase nehody sedel za volantom 17-ročný Igor, ktorý síce vodičský preukaz má, no nedovŕšil 18 rokov a nesedela vedľa neho osoba s potrebným vodičským oprávnením. V krvi mal navyše namerali 1,31 promile alkoholu. Policajt z Dopravného inšpektorátu v Humennom preto začal trestné stíhanie a obvinil 17-ročného Igora z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Pri nehode obvinený spôsobil škodu 300 eur. Polícia ďalším vyšetrovaním zistila, že po nehode Igora za volantom vystriedal Patrik, pričom ten nerešpektoval pokyny polície a auto nezastavil. Policajti mu namerali 1,77 promile alkoholu v krvi. Aj Patrika obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies