Opitý šofér vrazil najskôr do domu, zastavilo ho až zábradlie

NETKY.SK • 22 Máj 2014, 09:23 • 2 min
Opitý šofér vrazil najskôr do domu, zastavilo ho až zábradlie

KOŠICE - Opitého vodiča zastavilo až železné zábradlie, mal navyše zákaz šoférovať. Nehoda sa stala v obci Jasov na Potočnej ulici.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatštyriročný vodič Citroënu Xsara zišiel s autom z cesty a vrazil do rodinného domu, následne prešiel na druhú stranu a tam čelne narazil do zábradlia. Vodič vyviazol bez zranení. Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, pri dychovej skúške mu policajti namerali 1,05 mg/l alkoholu v dychu, čo je 2,19 promile. Pri kontrole zistili, že rozhodnutím súdu nesmie až do augusta budúceho roku sadnúť za volant. Vodiča obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a marenia výkonu úradného rozhodnutia. Skončil v policajnej cele a v prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročný pobyt za mrežami.

 

Poriadne opitého šoféra zastavili policajti v Michalovciach. Štyridsaťdvaročný vodič Škody Superb nafúkal 1,55 mg/l alkoholu v dychu, teda 3,23 promile. Aj tento vodič skončil v cele s obvinením. Hrozí muža ročný trest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona