Opitý šofér vrazil do stĺpa, ďalší zrkadlom zachytil iné auto

NETKY.SK • 23 Február 2015, 11:29 • 2 min
Opitý šofér vrazil do stĺpa, ďalší zrkadlom zachytil iné auto

BRATISLAVA/KOŠICE - Podgurážený šofér narazil do telefónneho stĺpa. Nehoda sa stala v nedeľu po polnoci v obci Rochovce v Rožňavskom okrese.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročný vodič Felicie zrejme v neprimeranej rýchlosti vrazil do stĺpa vedľa cesty. Auto po náraze odhodilo späť na vozovku a následne zišlo z cesty. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, vodičovi policajti namerali 1,92 promile alkoholu.


Opitý šofér úradoval aj pri Obišovciach v okrese Košice-okolie. Štyridsaťštyriročný vodič Fabie prešiel v zákrute do protismeru a spätným zrkadlom zachytil zrkadlo na protiidúcej Octavii. Vinník z miesta ušiel, policajti ho našli na benzínke na diaľnici Prešov-Košice. Zistili mu 2,06 promile. Škody na Octavii vyčíslili na 400 a na Fabii 20 eur.


Alkoholom posilneného šoféra sa pokúsili zastaviť aj policajti v Zemianskych Kopčanoch v okrese Michalovce. Vodič Renaultu Megane jazdil so zapnutými diaľkovými svetlami. Šofér na znamenia policajtov nereagoval, začal cúvať a odbočil na mostík pred rodinným domom. Nafúkal 1,42 promile.
Alkohol namerali aj 19-ročného vodičovi BMW 525. Zastavili ho v Sobranciach. Mladík mal 1,5 promile. Vodiči čelia obvineniam z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies