Opitý šófér s 3,13 promile skončil v priekope

NETKY.SK • 17 Október 2013, 11:12 • 2 min
Opitý šófér s 3,13 promile skončil v priekope

KOŠICE - Vyše tri promile nafúkal šofér, ktorý havaroval za obcou Bežovce v okrese Michalovce. Štyridsaťpäťročný vodič Fordu Siera nezvládol zákrutu a skončil v priekope.

slovakia

left justify in out

Šofér vyviazol bez zranení, pri dychovej skúške mu namerali 1,50 mg/l alkoholu v dychu, čo je 3,13 promile. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, vodič skončil v policajnej cele, obvinili ho z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade dokázania viny mu hrozí až ročný pobyt za mrežami.

Opitého šoféra zastavili policajti aj na Hlavnej ulici v Trnávke v okrese Trebišov. Dvadsaťtriročnému vodičovi Octavie zistili 1,23 promile. Ani tento vodič sa obvineniu za šoférovanie pod vplyvom alkoholu nevyhol. 

Za deväť mesiacov tohto roka chytili policajti na cestách Košického kraja 570 vodičov, ktorým zistili viac ako jedno promile alkoholu. Najviac ich bolo v máji - 97.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona