Opitý šofér riadil auto napriek súdnemu zákazu

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 11:00 • 2 min
Opitý šofér riadil auto napriek súdnemu zákazu

KOŠICE – Opitého a so zákazom viesť motorové vozidlo prichytili košickí policajti za volantom 29-ročného Michala z okresu Stará Ľubovňa. Zastavili a kontrolovali ho v pondelok (4.5.) o 22.30 h na Timonovej ulici v Košiciach.

slovakia

left justify in out

"Osobné motorové vozidlo zn. Peugeot 307 viedol aj napriek tomu, že mu bol rozhodnutím okresného súdu v januári tohto roku uložený trest - zákaz činnosti viesť všetky druhy motorových vozidiel na dobu 24 mesiacov a rozhodnutím okresného súdu z 23. apríla 2015 uložený trest - zákaz činnosti viesť všetky druhy motorových vozidiel na dobu šiestich rokov," informoval dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Pri dychovej skúške policajti u vodiča namerali hodnotu 1,08 mg/l alkoholu v krvi (2,25 promile).

 

Vodič skončil v cele policajného zaistenia, polícia ho obvinila z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia, ako aj prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona