Opitý šofér ohrozil v Bratislave aj hasičov

NETKY.SK • 28 Júl 2016, 12:52 • 2 min
Opitý šofér ohrozil v Bratislave aj hasičov

BRATISLAVA – Opitý šofér na Dvojkrížnej ulici v druhom bratislavskom okrese ohrozoval hasičov, ktorí boli na mieste pre poruchu vodovodného potrubia. Podozrivého šoféra zbadali policajti, ktorí usmerňovali premávku.

slovakia

left justify in out

Vodič Felicie pokyny na zastavenie ignoroval a začal cúvať. Prešiel pri tom niekoľko hasičských hadíc, ohrozil hasičov a po náraze do obrubníka a dopravného kužeľa ušiel. Policajti auto zastavili na Ráztočnej ulici. Vodič žiadne výzvy nerešpektoval a tak hliadka použila donucovacie prostriedky. Pri následnej dychovej skúške mu namerali 2,15 promile.

 

Ďalšieho opitého vodiča chytili v stredu v noci na bratislavskom Námestí SNP. Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, 54-ročný vodič Peugeotu 508 mal skoro 1,8 promile.

 

Posilnení alkoholom sadli za volant aj šoféri nákladných áut. Odhalili ich pri tohtotýždňovej kontrole na diaľnici D2 v blízkosti odpočívadla Závod, ktorá bola zameraná hlavne na vodičov nákladných vozidiel. Šofér srbského nákladiaka nafúkal 0,77 promile, vodič maďarského kamióna mal skoro 0,8 promile a vodič českého nákladného autá nafúkal 0,58 promile. Šoférom ďalšiu jazdu zakázali a každý dostal pokutu 650 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies