Opitý si kúpil trojmetrového pytóna, keď vytriezvel nevedel že ho má

NETKY.SK • 27 Marec 2013, 16:02 • 2 min
Opitý si kúpil trojmetrového pytóna, keď vytriezvel nevedel že ho má

LONDÝN- Istý Dwayne Matthews z anglického Coventry ráno po zobudení zistil, že má doma trojmetrového pytóna, ktorého kúpil v opitosti noc predtým. Matthews si hada všimol v momente, keď sa plaz chystal zaútočiť na jeho spiaceho kamaráta.

slovakia

left justify in out

Mužovi sa však podarilo pytóna dostať späť do klietky a následne ho odniesol do obchodu zo zvieratami, kde ho chcel predať. Predavačom sa to ale zdalo podozrivé, a preto zavolali policajtov. Tí Matthewsa zatkli, pretože zistili, že pytón menom Bruce je jedným z deviatich hadov, ktoré pred časom niekto ukradol istému Davidovi Chanceovi.

Muž na súde uviedol, že hada kúpil v opitosti od nemenovaného Róma s tým, že ho chcel neskôr so ziskom predať. "Namiesto toho, aby z domu ušiel a nechal tam svojho kamaráta napospas hadovi, sa pán Matthews rozhodol pytóna chytiť. Vybehol na horné poschodie, zobral deku, prehodil ju cez hada a dal ho späť do klietky. Bolo to ako z nejakého filmu od Guya Ritchieho. Nesnažil sa ho zbaviť tak, že by ho jednoducho niekde nechal," uviedol na súde mužov obhajca Richard Baker. Súd nariadil Matthewsovi zaplatiť pokutu 165 libier (v prepočte približne 194 eur) a tiež mu udelil dvojročný podmienečný trest, ktorý ak poruší, pôjde na osem týždňov do väzenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies