Opitý Rus vypadol z 9. poschodia, po páde pokračoval nerušene v pití

NETKY.SK • 7 December 2017, 10:15 • 2 min
Opitý Rus vypadol z 9. poschodia, po páde pokračoval nerušene v pití

MOSKVA – Počas jedného večera, kedy sa Moskovčan opíjal vo svojom byte, došlo k veľmi kurióznej situácii.

slovakia

left justify in out

V pokročilejšej hodine, kedy už mal Rus riadne pod parou sa rozhodol, že si na balkóne pofajčí cigaretku. Chuť na cigaretu ho však skoro zabila. Keďže vypil alkoholu viac než dosť, jeho rovnováha ho chvíľami zrádzala. Razom sa ocitol na druhej strane zábradlia, kedy už pádu z 9. poschodia nedokázal nijakým spôsobom zabrániť.

 

Nasledoval tvrdý pád na betón. Je až neuveriteľné, že voľný pád z takej výšky Rus prežil a vyviazol bez zranení. V 99% prípadoch platí, že dnes by sme nepísali o opitom mužovi, ktorý pád prežil, ale o jeho nešťastnej smrti, ktorú zavinil alkohol.

 

Po dopade na zem sa Rus jednoducho zdvihol, nahlásil udalosť na polícii a následne sa vrátil do bytu, kde nerušene popíjal ďalej. Po príchode policajtov si muž len ledva spomenul na to, čo sa stalo. Aj napriek tomu, že sa Moskovčan zdal v poriadku, bol prevezený do nemocnice, kde sa podrobil vyšetreniam.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies