Opitý príslušník americkej armády zbil v Kórei taxikára a ukradol mu auto

NETKY.SK • 2 August 2014, 11:04 • 2 min
Opitý príslušník americkej armády zbil v Kórei taxikára a ukradol mu auto

SOUL - Juhokórejská polícia zadržala dnes príslušníka americkej armády, ktorý je podozrivý, že pod vplyvom alkoholu zbil taxikára a ukradol mu auto. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Štábny seržant americkej armády (34), ktorého totožnosť nezverejnili, údajne v opitosti o 01.45 miestneho času udrel taxikára do tváre a následne sa zmocnil jeho vozidla, na ktorom ušiel. Vodič taxíka vypovedal, že k incidentu došlo po tom, keď Američana, ktorý sa viezol v jeho vozidle, požiadal, aby si zavolal iný taxík. Na predmestí juhokórejskej metropoly Soul sa totiž jeho vozidlo dostalo do ľahkej kolízie so skútrom. Seržant mu následne ukradol auto, na ktorom prešiel približne dva kilometre, keď ho zastavila polícia.
      

"V čase zadržania mal Američan po vykonaní dychovej skúšky 1,2 promile alkoholu v krvi, za čo mu hrozí odobratie vodičského preukazu. Navyše môže čeliť obvineniam z napadnutia, vedenia motorového vozidla pod vplyvom alkoholu a lúpeže," uviedol pre agentúru Jonhap predstaviteľ miestnej polície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies