Opitý na mol sa prevrátil s kamiónom pri Čadci: Nafúkal 2,77 promile!

NETKY.SK • 23 November 2013, 10:02 • 2 min
Opitý na mol sa prevrátil s kamiónom pri Čadci: Nafúkal 2,77 promile!

BRATISLAVA - V obci Svrčinovec v okrese Čadca sa stala dopravná nehoda, pri ktorej skončilo mimo cesty nákladné auto aj s prívesom. Ako ďalej agentúru SITA informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, vodič pri dychovej skúšky nafúkal 2,77 promile alkoholu.

slovakia

left justify in out

V piatok 22. novembra podvečer šiel na ceste I/11 v Svrčinovci v smere z Českej republiky 45-ročný vodič z Poľska na nákladnom aute značky Mercedes, ktoré malo aj príves. Pri prechádzaní zákrutou z doposiaľ presne nezistených príčin zišiel vpravo z cesty, kde sa s jazdnou súpravou prevrátil na bok. Pri dopravnej nehode sa nikto nezranil. Hmotnú škodu predbežne vyčíslili na 15 650 eur. Policajti šoféra zadržali a predviedli na policajný útvar, pretože je podozrivý z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Po vytriezvení ho čakajú ďalšie procesné úkony. Vyšetrovanie nie je ukončené.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona