Opitý muž sa nasilu dobýjal do bytu v Prievidzi, hrozí mu až päť rokov za mrežami!

NETKY.SK • 20 August 2014, 13:09 • 2 min
Opitý muž sa nasilu dobýjal do bytu v Prievidzi, hrozí mu až päť rokov za mrežami!

PRIEVIDZA - Z prečinu porušovania domovej slobody obvinil policajný vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru z Prievidze 30-ročného Michala z Prievidze.

slovakia

left justify in out

"Obvinený pod vplyvom alkoholu sa 18. augusta popoludní dobýjal do jedného z bytov na Šumperskej ulici v Prievidzi," informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. 
     

Spresnila, že Michal najskôr stál pod oknami a vykrikoval, že sa do bytu 49-ročného muža, ktorý mu údajne dlží peniaze, dostane po hromozvode a porozbíja všetky okná. "Potom prišiel k dverám bytu a začal do nich kopať, 45-ročná spolumajiteľka dvere otvorila a skôr ako mu stihla niečo povedať, tak ju obvinený Michal udrel do tváre. Zatlačil ženu dnu do bytu a vyhrážal sa, že im všetko v byte porozbíja. Majiteľka bytu ho opakovane vyzývala, aby odišiel. Na jej výzvy však neželaný návštevník nereagoval. Poškodená žena zakričala na svoju dcéru, aby zavolala políciu. Dcéra prišla na chodbu a videla, ako obvinený udieral jej mamu do hlavy a vykrúcal jej ruku. Skôr, ako stihla zavolať číslo 158, obvinený napadol aj ju. Obom ženám sa nakoniec podarilo Michala vytlačiť von z bytu a ihneď zavolali políciu," doplnila. 
     

Obe ženy po útoku nevítaného hosťa utrpeli pomliaždeniny hlavy, ruky a prstov. Dcéra mala ešte pomliaždeninu na krku, avšak ich zranenia si nevyžiadali práceneschopnosť. "Michalovi za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov," dodala hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona