Opitý muž prežil pád z ôsmeho poschodia

NETKY.SK • 11 Október 2013, 15:25 • 2 min
Opitý muž prežil pád z ôsmeho poschodia

KEMEROVO - Opitý Rus prežil dnes pád z balkóna na ôsmom poschodí v sibírskom meste Kemerovo, keď dopadol na zaparkované auto. S odvolaním sa na miestnu políciu o tom informovala agentúra RIA Novosti.

slovakia

left justify in out

Podľa polície bol 23-ročný obyvateľ Kemerovskej oblasti na západe Sibíri opitý a počas večierka v byte na ôsmom poschodí sa pohádal so svojou priateľkou. "Podľa vlastných slov jednoducho na balkóne stratil rovnováhu a spadol na dole zaparkovanú toyotu," uviedla oblastná polícia vo vyhlásení. "Napriek pádu z takej výšky muž prežil a dokonca sa po páde dokázal bez pomoci postaviť na nohy."

Horšie však skončilo auto, na ktoré muž dopadol. Sibírčan na ňom poškodil kapotu, nárazník a reflektory. Políciu zavolali svedkovia, ktorí videli muža padať. Zraneného previezli do nemocnice, kde jeho stav označili za uspokojivý. Celý prípad teraz vyšetruje polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies