Opitý muž hodil na trať fľašu tesne pred štartom finále mužskej stovky

NETKY.SK • 6 August 2012, 11:32 • 2 min
Opitý muž hodil na trať fľašu tesne pred štartom finále mužskej stovky

Opitý muž hodil na trať fľašu tesne pred štartom finále mužskej stovky

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Na Olympijskom štadióne sa v nedeľu večer pred finále mužskej stovky odohral incident, na konci ktorého bol zatknutý opitý muž, ktorý tesne pred štartom šprintérov hodil na trať fľašu.
Hovorca Metropolitnej polície povedal, že tesne pred pretekmi bolo počuť muža ako hlasno nadáva a potom hodil fľašu na trať.

Američan Justin Gatlin, ktorý získal bronz, po závode povedal: "Bol tam nejaký rozruch, ale nevedel som čo sa deje. Keď ste už v tých blokoch a celý štadión je potichu, tak počujete aj špendlík dopadnúť na zem."
Bolt novinárom povedal, že si nebol vedomý incidentu: "Nie, nepočul som to. Neviem kto by také niečo mohol urobiť."
Ďalší jamajský šprintér Yohan Blake, ktorý dobehol druhý a získal striebro, povedal: "Bol som tak sústredený, že som nevidel nič. Sústredil som sa jedine na to, aby som dobehol do cieľa."

Holanďanka Edith Bosch, bronzová medailistka v džude na prebiehajúcej olympiáde, na Twitteri vyhlásila, že "zbila" muža, ktorý hodil fľašu. Povedala:  "Nejaký opitý divák hodil fľašu na trať! Tak som ho udrela. Bolo to neuveriteľné."

Polícia potvrdila, že počas incidentu sa nikto nezranil a preteky neboli prerušené. Podozrivý je vo väzbe na policajnej stanici vo východnom Londýne pre podozrenie z výtržníctva a rušenia verejného poriadku.

Gatlin povedal, že incident nemal vplyv na preteky: "Musíte sa zablokovať, vyjsť na trať a robiť to, čo máte robiť. Nemôžete sa sťažovať, závod pokračoval a boli to skvelé preteky."{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=H2EL-Lj2p_4"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies