Opitý muž chcel vylúpiť miestnu pobočku pošty

NETKY.SK • 22 Máj 2013, 17:29 • 2 min
Opitý muž chcel vylúpiť miestnu pobočku pošty

STREČNO – Až osemročný trest odňatia slobody hrozí 50-ročnému mužovi z Dunajskej Stredy, ktorý chcel v utorok (21. 5.) popoludní pod vplyvom alkoholu vylúpiť pobočku pošty v Strečne (okres Žilina). TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva (KR) PZ v Žiline Jana Balogová.

slovakia

left justify in out

 Muž podľa nej po príchode na poštu povedal zákazníčke, aby išla von, že sa bude strieľať. „Po odchode zákazníčky povedal pracovníčke za priehradkou, že ide o prepad, aby mu dala 50.000 eur a nikomu neublíži. Zákazníkov, ktorí prichádzali medzičasom do pobočky pošty posielal muž von s tým, že ide o prepad a bude sa strieľať. Ďalšia pracovníčka nečakala a privolala policajtov, ktorí muža zadržali priamo na mieste. Aj pri zadržaní opakovane žiadal od pracovníčok pošty peniaze,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa.
Obvinený muž bol dnes so súhlasom prokurátora prepustený na slobodu. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody tri až osem rokov, dodala Balogová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies