Opitý mladík vyčíňal v osade, nožom zaútočil na policajta

NETKY.SK • 30 Máj 2017, 11:36 • 2 min
Opitý mladík vyčíňal v osade, nožom zaútočil na policajta

BRATISLAVA/KEŽMAROK - Policajti v pondelok večer zasahovali v rómskej osade v obci Huncovce v Kežmarskom okrese. O pomoc žiadali rodičia 21-ročného muža, ktorý sa vrátil domov opitý, bol agresívny a ničil veci v dome.

slovakia

left justify in out

Na jedného z policajtov zaútočil nožom. Ako informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, po príchode hliadky mladík práve vyhadzoval vchodové dvere z domu a vykopol zárubňu. Keď zbadal policajtov, vbehol do domu, vyšiel s nožom v ruke a vykrikoval, aby odišli, inak ich zabije.

 

Jeden z členov hliadky mu začal dohovárať, mladík bol však čoraz agresívnejší a matku, ktorá ho tiež upokojovala, udrel po tvári. Situácia sa vyhrocovala a tak sa policajt naklonil do auta a požiadal po posily. V tej chvíli k nemu pribehol útočník s nožom v ruke.

 

To našťastie zaregistrovala druhá policajtka, ohrozený policajt zahodil vysielačku a mladíka spacifikoval. Incident sa našťastie zaobišiel bez zranení. Útočník čelí obvineniu z útoku na verejného činiteľa, skončil v cele a vyšetrovateľ spracoval aj návrh na jeho vzatie do väzby.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies