Opitý mladík ukradol auto, myslel si, že sa vezie v taxíku

NETKY.SK • 4 Február 2015, 15:09 • 2 min
Opitý mladík ukradol auto, myslel si, že sa vezie v taxíku

BRATISLAVA - Trnavská polícia obvinila z krádeže a ohrozovania pod vplyvom návykovej látky 23-ročného vodiča z Opoja v Trnavskom okrese.

slovakia

left justify in out

Opitý mladík ukradol auto, pričom si celý čas myslel, že sa vezie v taxíku. Ako pre agentúru SITA uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, majiteľ ukradnutého auta si odskočil, čo využil náhodný okoloidúci. Nasadol do naštartovanej Hondy Civic a odviezol sa v Trnave zo Slovanskej ulice na Stromovú. Zastavila ho však vrstva snehu na kraji cesty. Medzitým už polícia dostala hlásenie o ukradnutom aute, pričom policajtom volali aj ľudia. Tí si všimli auto, ktoré šlo zo strany na stranu. Policajná hliadka prišla na miesto a vodiča skontrolovala, namerala mu 2,25 promile v krvi. Vodiča policajti zadržali a obvinili, o výške trestu rozhodne súd v tzv. super rýchlom konaní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies