Opitý mladík jazdil na motorke aj napriek súdnemu zákazu, teraz mu hrozia dva roky

NETKY.SK • 11 August 2014, 10:46 • 2 min
Opitý mladík jazdil na motorke aj napriek súdnemu zákazu, teraz mu hrozia dva roky

LEDNICKÉ ROVNE – Z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia a ohrozovania pod vplyvom návykovej látky obvinili v sobotu (9. 8.) považskobystrickí policajti 20-ročného mladíka z Lednických Rovní.

slovakia

left justify in out

Jazdil opitý na motocykli i napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu. 
      

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, mladíka zastavili dopravní policajti v Lednických Rovniach, kde jazdil na motocykli Jawa Mustang. Hliadke nepredložil doklady a pri dychovej skúške mu v dychu namerali až 1,69 promile alkoholu. 
     

„Lustráciou v evidencii vodičov policajti zistili, že mladík nie je držiteľom vodičského oprávnenia a taktiež má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá Okresným dopravným inšpektorátom, ako aj Okresným súdom v Považskej Bystrici. Tento zákaz mu sudca uložil v októbri roku 2012 až na štyri roky,“ priblížila Antalová s tým, že policajti motocyklistu umiestnili do policajnej cely. Hrozí mu až dvojročný trest odňatia slobody.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies