Opitý mladík chcel podplatiť policajtov

NETKY.SK • 28 Október 2015, 10:45 • 2 min
Opitý mladík chcel podplatiť policajtov

BRATISLAVA - Mladý opitý šofér sa v Košiciach pokúsil podplatiť dve policajné hliadky. Dvadsaťjedenročného Alexa na Audi zastavili policajti po tom, ako ignoroval stopku.

slovakia

left justify in out

Dychovú skúšku, aj krvný test odmietol a hliadke ponúkol tristo eur. Poučenie, aby to neskúšal, pretože sa dopúšťa trestného činu, si mladík zrejme vyložil po svojom a tak druhej hliadke ponúkol 500 eur. To už policajtov rozhnevalo a k ohrozeniu pod vplyvom návykovej látky mu pribudlo aj obvinenie z podplácania. Ako informoval hovorca Prezídia PZ Michal Slivka, ešte hodinu po spáchaní dopravného priestupku mu namerali vyše 1,5 promile, no už samotné odmietnutie dychovej skúšky je trestné. Situáciu si však zhoršil korupčným správaním, navyše voči verejnému činiteľovi. V takýchto prípadoch hrozí páchateľom trest odňatia slobody na dva až päť rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies