Šialená jazda opitého mladíka bez vodičského preukazu: Havaroval pri jazde v protismere

NETKY.SK • 3 September 2017, 11:45 • 2 min
Šialená jazda opitého mladíka bez vodičského preukazu: Havaroval pri jazde v protismere

BRATISLAVA - Jazda 21-ročného muža pod vplyvom alkoholu v protismere a bez vodičského oprávnenia sa skončila v sobotu (2.9.) večer v Bratislave nárazom do dvoch zaparkovaných motorových vozidiel.

slovakia

left justify in out

O dopravnej nehode informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

Mladík vošiel so svojím vozom značky Hyundai i10 okolo 19.0O h do protismeru v jednosmernej Revúckej ulici. "Nakoľko sa plne nevenoval vedeniu vozidla pri vychádzaní na Páričkovu ulicu, došlo k nárazu do riadne zaparkovaného motorového vozidla značky BMW 3, a následne druhého zaparkovaného vozidla značky Mercedes," opísal Szeiff.

 

Policajná hliadka podrobila vodiča dychovej skúške, ktorou bolo namerané 0,74 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje hodnotu 1,54 promile. To potvrdila aj opakovaná skúška. Následné preverovanie ukázalo, že muž nie je držiteľom vodičského oprávnenia.

 

"Nakoľko svojím konaním naplnil zákonné znaky skutkovej podstaty trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, bol v súlade so zákonom obmedzený na osobnej slobode a umiestnený v cele policajného zaistenia," priblížil Szeiff.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona