Opitý Lukojanov sa pobil s policajtami, hrozí mu až 10 rokov basy!

NETKY.SK • 19 August 2013, 13:00 • 2 min
Opitý Lukojanov sa pobil s policajtami, hrozí mu až 10 rokov basy!

KAZAŇ - Útočník Artem Lukojanov v službách tímu KHL AK Bars Kazaň sa v Aľmetevsku spolu s ďalšou osobou dostal do konfliktu s policajtami. Podľa informácie Interfaxu ich v podnapitom stave zadržala polícia, pričom obaja kládli fyzický odpor.

slovakia

left justify in out

Pri zadržaní jeden z policajtov preto použil zbraň a dvakrát z nej vystrelil do vzduchu. Oboch delikventov sa podarilo zadržať, pričom jedného z policajtov museli hospitalizovať v nemocnici s rôznymi zraneniami stredného stupňa. 

Na základe zistených skutočností, k incidentu prišlo, keď jeden z hostí reštaurácie javil známky chuligánstva a provokoval personál a hostí. Aby sa zamedzilo konfliktu, spolupracovníci polície ho chceli vyviesť von. Vtedy druhý mladý človek vychádzajúc z dverí, odzadu napadol policajta a začal ho škrtiť. 

"Za použitie násilia voči spolupracovníkovi polície a jeho zraneniu, hrozí Lukojanovi až 10-ročné väzenie," informuje pres-služba Tatarstanu.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies