Opitý Kežmarčan narazil do troch áut, polícia ho už obvinila

NETKY.SK • 2 Október 2014, 10:34 • 2 min
Opitý Kežmarčan narazil do troch áut, polícia ho už obvinila

KEŽMAROK - V Kežmarku sa v stredu (1.10.) len pár minút pred 10. hodinou dopoludnia stala dopravná nehoda, pri ktorej vodič pod vplyvom alkoholu narazil do parkujúcich áut.

slovakia

left justify in out

Prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová informovala, že 49-ročný Kežmarčan ako vodič osobného motorového vozidla značky Škoda Octavia, pri prejazde miernou pravotočivou zákrutou, zišiel s autom mimo cesty.

 

Narazil pritom do troch parkujúcich osobných motorových vozidiel a spôsobil na nich škodu 4000 eur. Na jeho vozidle je škoda 500 eur. "Vodič sa na mieste podrobil dychovej skúške, pričom mu bola nameraná hodnota takmer 1,7 promile," zdôraznila hovorkyňa. 

 

Na základe uvedených skutočností vodiča obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, stíhaný je na slobode. "Prípad vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku," uzavrela Migaľová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies