Opitý herec Gérard Depardieu sa vymočil v uličke lietadla

NETKY.SK • 17 August 2011, 16:53 • 2 min
Opitý herec Gérard Depardieu sa vymočil v uličke lietadla

Opitý herec Gérard Depardieu sa vymočil v uličke lietadla

slovakia

left justify in out

img

Podgurážený francúzsky herec Gérard Depardieu spôsobil škandál na palube lietadla francúzsko-holandskej spoločnosti Air France-KLM, keď sa pred zrakmi 127 cestujúcich vymočil v uličke.
      Hovorkyňa aerolínií dnes potvrdila túto informáciu rozhlasovej stanice Europe 1. Podľa nej došlo k nezvyčajnej udalosti v utorok večer v lietadle smerujúcom z Paríža do Dublinu.
      Šesťdesiatdvaročný herec krátko po štarte vstal a vyhlásil, že chce ísť na malú potrebu. Letuška požiadala prominentného cestujúceho, aby počkal štvrť hodinu, kým bude lietadlo vo vzduchu. "Ja nemôžem čakať," odpovedal očividne opitý Dépardieu podľa slov jednej pasažierky. "Potom vstal a vymočil sa na zem."
      K ďalším rozbrojom však nedošlo, pretože "nikto nepovedal ani slovo", opísala cestujúca ďalší priebeh udalostí. Herec sa potom posadil a lietadlo sa znovu vrátilo do parkovacej polohy, aby ho vyčistili. Následne odštartovalo s dvojhodinovým meškaním.
      Nie je známe, či prípade bude mať pre Depardieua nejaké následky.
      Depardieu patrí medzi najznámejšie tváre francúzskeho filmu - účinkoval v takmer 200 snímkach. Je tiež vinár a v roku 1990 bol odsúdený za jazdu pod vplyvom alkoholu.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies