Opitý havaroval na cudzom aute, ďalší zase na motorke

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 12:58 • 2 min
Opitý havaroval na cudzom aute, ďalší zase na motorke

BRATISLAVA/SKALICA - Do cudzieho auta si sadol opitý a havaroval, 34-ročný muž z Gbelov nafúkal vyše dve promile.

slovakia

left justify in out

Kľúče od Favoritu zobral v miestnom bare. Na Štefánikovej ulici potom narazil do odstaveného Peugoetu 206 a na druhej strane ešte vrazil do striebornej Mazdy 323. Podgurážený šofér sa pokúšal vrátiť na cestu, no s autom si to nasmeroval rovno do dopravných značiek. Vodiča stopla policajná hliadka. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, pri dychovej skúške mu namerali 2,23 promile. Škody na poškodených autách a značkách sú približne 1 600 eur.

 

Polícia prípad vyšetruje ako neoprávnené používanie cudzieho motorového vozidla a ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. Nezodpovednému šoférovi hrozí v prípade dokázania viny až dvojročný pobyt za mrežami.

 

Na motorku si zase sadol opitý 22-ročný Holíčan a v meste havaroval. Jeho 30-ročný spolujazdec sa ľahko zranil. Vodič s motorkou vybehol na obrubník a skončil v priekope. Mladý muž nafúkal 2,42 promile, obvinili ho z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies