Opitý Caceres zdemoloval zastávku, zobrali mu vodičák

NETKY.SK • 29 September 2015, 16:15 • 2 min
Opitý Caceres zdemoloval zastávku, zobrali mu vodičák

RÍM- Uruguajský futbalový obranca Martin Caceres z mužstva úradujúceho talianskeho majstra Juventusu Turín prišiel o vodičský preukaz na šesť mesiacov.

slovakia

left justify in out

Pod vplyvom alkoholu narazil s jeho Ferrari do autobusovej zastávky v Turíne. Informovala o tom talianska tlačová agentúra ANSA.

 

Dvadsaťosemročný reprezentant Uruguaja tiež dostal pokutu 531 eur. K incidentu prišlo v pondelok v noci. Hráčovo Ferrari zdemolovalo kovovú zastávku a poškodilo aj dve zaparkované autá, sám Caceres sa nezranil. Bývalý hráč Villarrealu, FC Barcelona či FC Sevilla už toľko šťastia nemal pri autonehode v roku 2013 v Turíne, keď sa zranil pri zrážke s iným automobilom. Caceres mal autonehodu aj minulý rok v júli v Montevideu.

 

Juventus v reakcii na incident vyradil dočasne Caceresa z kádra a udelil mu bližšie nešpecifikovanú pokutu. Dôvodom je "hrubé porušenie povinností hráča Juventusu a poškodenie dobrého mena klubu". Nepredstaví sa tak v stredajšom dueli Ligy majstrov proti Seville.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies