Opitý Bendtner si stiahol nohavice, taxikára vyzval na súlož

NETKY.SK • 13 Marec 2014, 16:23 • 2 min
Opitý Bendtner si stiahol nohavice, taxikára vyzval na súlož

KODAŇ - Dánsky futbalista Nicklas Bendtner vyčíňal s dvoma kumpánmi v utorok v Kodani.

slovakia

left justify in out

Dánsky futbalový výtržník Nicklas Bendtner sa seba opäť strhol pozornosť mimo trávnika. Vyplýva to z výpovede kodanského taxikára, ktorú prinieslo britské periodikum The Guardian s odvolaním sa na BT.

 

"Za tých 25 rokov som mal v aute mnoho opilcov a alkoholikov, ale také niečo som jakživ nevidel. Bendtner bol parádne pod parou. Keď som vystúpil z auta, aby som dozadu pripevnil nosič na bicykle, spoločne s ďalšími dvoma mužmi mi vliezol na zadné sedadlo. Keď som sa vrátil, zbadal som vytrhnuté autorádio. Takisto mi vzali niektoré osobné veci, ktoré som mal medzi sedadlami. Vypýtal som si ich späť, no on začal totálne šalieť. Povedal, že ak by nebol taký slávny, vrazil by mi. Nazval ma tlstým prasaťom. Trikrát som ich požiadal, aby opustili vozidlo, ináč zavolám políciu," opisoval 47-ročný taxikár nepríjemný utorňajší zážitok. Útočník Arsenalu Bendtner podľa jeho slov zašiel ešte ďalej, pristúpil k oknu auta, rozopol si nohavice a začal na taxikára vrieskať, že je štetka a chce s ním súložiť. 

 

Hráčova zástupkyňa Elisa Lykkeová vo štvrtok odmietla komentovať incident, Arsenal sa vraj vyjadrí až po detailnom preskúmaní situácie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies