VIDEO Opitý Austrálčan spôsobil na palube lietadla planý poplach, pilot hlásil pokus o únos!

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 10:28 • 2 min
VIDEO Opitý Austrálčan spôsobil na palube lietadla planý poplach, pilot hlásil pokus o únos!

JAKARTA - Falošný poplach spôsobil dnes opitý muž na palube austrálskeho lietadla, ktoré smerovalo z Brisbane na indonézsky ostrov Bali. Úrady bezprostredne po incidente informovali o únose.

slovakia

left justify in out

Pilot lietadla najprv nahlásil pokus o únos stroja po tom, čo sa do kokpitu snažil dostať jeden z pasažierov, informovali indonézske úrady. Miestna televízna stanica Metro TV citovala aj hovorcu indonézskych vzdušných síl, podľa ktorého bolo lietadlo unesené.

 

Spoločnosť Virgin Australia, ktorej lietadlo patrí, neskôr vysvetlila, že do kokpitu sa dobýjal opitý pasažier a išlo o "falošný poplach". Agentúra AP informovala, agresívneho pasažiera posádka stroja Boeing 737-800 spútala. Po pristátí na balijskom letisku Denpasar ho polícia zatkla.

 

Agentúra DPA uviedla, že muža identifikovali ako 28-ročného Austrálčana Matta Christophera, ktorého už vypočúva indonézska polícia.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies