Opitý a zdrogovaný muž bodol priateľku do brucha, hrozí mu trest až na desať rokov

NETKY.SK • 19 Máj 2017, 14:03 • 2 min
Opitý a zdrogovaný muž bodol priateľku do brucha, hrozí mu trest až na desať rokov

BRATISLAVA/TRENČÍN - Opitý a zdrogovaný muž bodol po hádke svoju 22-ročnú kamarátku. Incident sa stal ešte v utorok večer v Trenčíne. Mladá žena skončila s vážnymi zraneniami.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, 27-ročný Roman už čelí obvineniu z ublíženia na zdraví. Partia kamarátov oslavovala na Liptovskej ulici za domami na poli narodeniny jedného z nich. Keď sa vracali,Trenčan bodol mladú ženu .

 

Okamžite jej začal poskytovať prvú pomoc a volal záchranku, pomáhali mu aj jeho ďalší dvaja kamaráti. Roman sa k činu priznal a oľutoval. Ešte niekoľko hodín po incidente mal 1,3 promile, navyše bol aj pod vplyvom omamnej látky.

 

Vyšetrovateľka spracovala návrh na jeho vzatie do väzby. Za tento zločin mu hrozí trest na štyri až desať rokov. Napadnutá žena sa bude liečiť viac ako 80 dní.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona