Opitú vodičku zastavil až plot, nafúkal aj účastník reťazovej nehody

NETKY.SK • 23 Máj 2017, 10:33 • 2 min
Opitú vodičku zastavil až plot, nafúkal aj účastník reťazovej nehody

BRATISLAVA/KOŠICE - Opitá 25-ročná vodička havarovala v pondelok v Nálepkove v okrese Gelnica.

slovakia

left justify in out

Mladú ženu zastavil plot rodinného domu. Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, vodička Dacie Sandero išla po vedľajšej ulici, prebehla cez trávnatý ostrovček, vyšla na hlavnú cestu a vrazila do plota. S ľahkými zraneniami skončila v nemocnici. Pri dychovej skúške jej namerali 1,98 promile.

Opitý bol aj jeden z účastníkov pondelkovej reťazovej nehody na košickom sídlisku Nad jazerom. Popoludní sa tu zrazili štyri vozidlá. Vodič VW Sharan s vozíkom zastavil, aby dal prednosť autobusu. Za ním idúce Audi Q7 a BMW X6 pribrzdili, vodič Octavie to však nestihol a narazil do BMW, ktoré odhodilo do Audi a to ešte narazilo do VW.

 

Pri dychovej skúške sa zistilo, že nebol triezvy 44-ročný vodič Audi. Namerali mu 1,46 promile. Pri nehode sa v Octavii ľahko zranila spolujazdkyňa, liečiť sa bude asi dva týždne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies