Opití šoféri skončili v celách

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 12:59 • 2 min
Opití šoféri skončili v celách

BRATISLAVA - V policajnej cele skončil podgurážený šofér, ktorého policajti zastavili na Ivanskej ceste v Bratislave. Dvadsaťšesťročný Jozef na Seate Leon nafúkal 1,63 a pri opakovanej skúške 1,71 promile.

slovakia

left justify in out

Viac ako dve promile mal 40-ročný Rakúšan, ktorý na Audi Q5 išiel po Vajanského nábreží v Bratislave v strede cesty. Aj v tomto prípade skončil vodič s obvinením v cele. Ako agentúru SITA informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, tomu sa nevyhol ani 29-ročný vodič Octavie, hliadka ho zastavila na Záhumenskej ulici v Stupave. Šofér zabudol na smerovky a hneď nereagoval ani na znamenia hliadky, ktorá ho chcela zastaviť. Keď sa im to podarilo, vodič absolvoval dychovú skúšku, keďže pôsobil, že je pod vplyvom alkoholu. Tá však skončila negatívne a šofér už odmietol lekárske vyšetrenie, či je pod vplyvom iných návykových látok. Vo všetkých prípadoch polícia prípady rieši v tzv. super rýchlom konaní. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona