Opití majú šťastie: Vodič prežil 12-metrový pád z útesu, z auta vyšiel akoby nič!

NETKY.SK • 31 Júl 2013, 13:18 • 2 min
Opití majú šťastie: Vodič prežil 12-metrový pád z útesu, z auta vyšiel akoby nič!

SAN DIEGO – Opití majú šťastie! Toto známe príslovie si potvrdil muž z kalifornského mesta San Diego. Prežil totiž 12-metrový pád z útesu do mora.

slovakia

left justify in out

Muž nielenže prežil, dokonca sám vyšiel z auta a ešte sa aj stihol pobiť so záchranármi. Celý incident sa odohral nadránom okolo 5:45 miestneho času. Opitý vodič zišiel autom z útesu a pristál na kolesách svojho auta priamo na piesočnatej pláži. Otrasený muž sa po chvíli vypotácal z auta, a to už k nemu bežali dvaja plavčíci a z útesu na lane prišiel aj jeden záchranár.

Vodičovi však starosti záchranára o jeho život neboli po vôli a vzdoroval. „Bil sa, kričal a nadával,“ povedal zasahujúci záchranár Josh Miramontz. Boj trval asi hodinu a keď sa vodič, ktorý zaparkoval na pláži po páde z výšky štvrtého poschodia, upokojil, previezli ho do nemocnice.

V nemocnici nezistili žiadne vážne zranenia, a tak vodiča prepustili. Nešiel však domov, ale priamo do policajnej cely, kde bol obvinený z riadenia vozidla pod vplyvom, všeobecného ohrozenia a nebezpečnej jazdy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies