Opitému Slovákovi namerali 5,9 promile, aj tak ušiel z nemocnice

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 17:13 • 2 min
Opitému Slovákovi namerali 5,9 promile, aj tak ušiel z nemocnice

HRADEC KRÁLOVÉ - Štyridsaťtriročnému Slovákovi, ktorého našli počas víkendu okoloidúci ležať na zemi vo východočeskom Hradci Králové, namerali neuveriteľných 5,9 promile alkoholu v dychu. Po prevoze do nemocnice však aj tak ušiel, informoval dnes server Novinky.cz.

slovakia

left justify in out

Citoval hovorkyňu mestskej polície, podľa ktorej si oznamovateľ nebol istý, či je muž "opitý alebo zranený, pretože sa k nemu bál priblížiť. Po príjazde hliadky muž ležal na bruchu a spal". Keď ho otočili, bol celý od krvi, ktorá mu podľa všetkého vytekala z ucha. Bol pri vedomí a komunikoval s policajtmi. Privolaný lekár nariadil, aby ho previezli do nemocnice, kde dychová skúška ukázala 5,9 promile alkoholu.
     

Novinky.cz dodávajú, že problémy so Slovákom sa tým neskončili, pretože z ordinácie ušiel a nemocnica požiadala policajtov, aby pacienta vrátili na ošetrovňu. "Lekár po vyšetrení rozhodol o jeho umiestnení na záchytke," dodala hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies