Opitého vodiča na benzínke nahlásili, unikal pred políciou

NETKY.SK • 5 November 2014, 10:52 • 2 min
Opitého vodiča na benzínke nahlásili, unikal pred políciou

BRATISLAVA/KOŠICE – Občania v pondelok skoro ráno oznámili polícii, že opitý vodič na čerpacej stanici v Košiciach chce pokračovať v jazde.

slovakia

left justify in out

39-ročného muža, sediaceho vo Volkswagene Golf, policajti následne upozornili, aby nešoféroval. Krátko nato ho zastavili na križovatke ulíc Napájadlá – Slanecká. Odmietol vystúpiť z auta, predložiť doklady a nechcel ani fúkať. Keď sa ho policajt snažil z auta vytiahnuť, vulgárne mu nadával. Potom zaradil rýchlosť, prudko pridal plyn a vyštartoval z miesta. Policajt musel uskočiť a spadol. Dobehli ho na križovatke Slanecká – Pri Krásnej, no vodič opäť odmietal vystúpiť. Keď ho vytiahli, začal jedného z policajtov biť. Následne nafúkal 2,02 promile. Muž skončil v policajnej cele, obvinený je z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo mu hrozí ročný trest, informovala hovorkyňa krajskej polície v Košiciach Jana Mésarová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies