Opité ženy prišli do herne s plynovou pištoľou a ohrozovali ľudí

NETKY.SK • 10 Apríl 2017, 07:09 • 2 min
Opité ženy prišli do herne s plynovou pištoľou a ohrozovali ľudí

BRATISLAVA – Dve opité mladé ženy prišli do ružomberskej herne s plynovou pištoľou a ohrozovali ľudí, policajti ich obvinili z výtržníctva.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, Ružomberčanky boli vo veku 24 a 19 rokov a incident sa stal v sobotu ráno. Najskôr mladšia žena so zbraňou vyšla na terasu a jedenkrát vystrelila na budovu blízko herne. Zabrániť jej v tom chceli jeden z hostí a pracovníčka herne. „Žena neskôr verbálne a fyzicky napadla návštevníčku baru, ktorej sa zastala jej kamarátka. Tú však fyzicky napadla 24-ročná mladá žena, ktorá po útoku vyšla na terasu herne, kde pištoľou jedenkrát vystrelila a kričala pritom, že všetkých pozabíja,“ priblížila policajná hovorkyňa a dodala, že 24-ročnú ženu polícia obvinila aj z prečinu násilia proti skupine obyvateľov. Na staršiu obvinenú ženu podali podnet na vzatie do väzby, druhú z obvinených žien podľa Balogovej stíhajú na slobode.  
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies