Opitá vodička vrazila do zvodidiel, nafúkala takmer takmer 2 promile

NETKY.SK • 16 Január 2017, 12:17 • 2 min
Opitá vodička vrazila do zvodidiel, nafúkala takmer takmer 2 promile

BRATISLAVA/ŽILINA - Mladá opitá vodička havarovala v nedeľu popoludní v obci Radôstka v okrese Čadca. Dvadsaťtriročná žena na Peugeote 406 neprispôsobila rýchlosť, dostala šmyk a narazila do zvodidiel.

slovakia

left justify in out

Auto po náraze odhodilo do ľavého pruhu, kde tiež narazilo do zvodidla. Pri dychovej skúške policajti dievčine namerali 1,69 promile. Ako informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, poriadne opitého šoféra zastavili policajti v nedeľu po polnoci v obci Rabča v okrese Námestovo.

 

Dvadsaťpäťročný mladík na VW Golf nafúkal 2,54 promile. Približne v rovnakom čase v obci Likavka v okrese Ružomberok zastavila hliadka 52-ročného vodiča Audi A6. Ten mal 1,25 promile.


Uplynulý týždeň zaevidovali policajti 12 vodičov, ktorí sadli za volant pod vplyvom alkoholu. Šesť z nich malo viac ako promile, dvaja spôsobili nehody. Kontrolám sa nevyhli ani cyklisti, štyria nafúkali.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies