Opitá vodička sa zrazila s iným autom

NETKY.SK • 5 September 2014, 12:40 • 2 min
Opitá vodička sa zrazila s iným autom

BRATISLAVA/KOŠICE - Alkoholom posilnená vodička Volva nerešpektovala značky a zrazila sa s iným autom.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala vo štvrtok večer v obci Geča v okrese Košice-okolie. Tridsaťdvaročná Košičanka na mieste označenom dopravným značením "práca na ceste a zákaz predchádzania" vošla do obmedzeného úseku, nedala prednosť 29-ročnej vodičke Mitsubishi Outlander a autá sa zrazili. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, vodičke Volva namerali 1,08 promile. Cesta po nehode bola uzavretá dve hodiny, premávku policajti presmerovali cez priľahlé ulice. Košičanku obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, skončila v cele.


V auguste policajti v Košickom kraji chytili 47 vodičov, ktorí mali viac ako jedno promile, ďalších 12 nafúkalo do jedného promile. Opitých však načapali aj cyklistov. Ako uviedla Mésarová, osem malo do jedného promile a 22 viac ako jedno.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona