Opitá dievčina havarovala: Namerali jej 2,5 promile

NETKY.SK • 7 Jún 2013, 11:10 • 2 min
Opitá dievčina havarovala: Namerali jej 2,5 promile

BRATISLAVA/TRNAVA - Iba dvadsaťročná dievčina si vyslúžila obvinenie z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Poriadne opitá vodička Citroënu C4 havarovala na kruhovom objazde v Trnave.

slovakia

left justify in out

Dievčina z Detvy narazila do Renaultu Thalia, ktorý išiel pred ňou. Policajti jej pri dychovej skúške namerali 1,18 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 2,46 promile.

Policajti v Trsticiach v okrese Galanta prichytili opitého vodiča Babetty. Namerali mu 0,67 mg, čo je 1,40 promile. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, šoféra posilneného alkoholom zase stopla hliadka v Leopoldove. Šofér Oplu Astra vychádzal z čerpacej stanice a zabudol na "stopku". Pri kontrole dostal fúkať, zistili mu 1,65 promile. Policajtom chcel ujsť vodič Octavie, ktorého policajti zastavovali v Dvorníkoch v okrese Hlohovec. Policajti však šoféra zadržali a podrobili dychovej skúške, namerali mu 2,13 promile.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies