Opitá Bratislavčanka nafúkala aj po niekoľkých hodinách

NETKY.SK • 9 December 2013, 14:44 • 2 min
Opitá Bratislavčanka nafúkala aj po niekoľkých hodinách

BRATISLAVA - Vodičku BMW X3 posilnenú alkoholom zastavili v nedeľu po polnoci policajti na bratislavskom Nábreží arm. gen. L. Svobodu. Štyridsaťsedemročná Bratislavčanka dychovú skúšku napriek poučeniu odmietla, policajti ju predviedli na oddelenie.

slovakia

left justify in out

Po niekoľkých hodinách ju predsa len absolvovala. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, ráno jej namerali 0,44 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 0,92 promile. Silvia sa nevyhla obvineniu z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Za alkohol už bola v predchádzajúcich 24 mesiacoch odsúdená, tentokrát jej hrozí trest až na dva roky.

Opitého 34-ročného šoféra kontrolovala hliadka aj na Mierovej ulici v Bratislave. Vodičovi VW Polo namerali 1,46 promile. Aj v tomto prípade Bratislavčana obvinili, v prípade dokázania viny mu hrozí až ročný trest. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies