Opilec za volantom narazil do dvoch áut

NETKY.SK • 26 Október 2017, 14:51 • 2 min
Opilec za volantom narazil do dvoch áut

NOVÁ BAŇA - Z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinila polícia 45-ročného vodiča z Novej Bane, ktorý pod vplyvom alkoholu narazil do dvoch áut. Udalosť sa stala v stredu vo večerných hodinách.

slovakia

left justify in out

Ako informovala Petra Kováčiková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici, muž viedol osobné motorové vozidlo Peugeot 206 v smere od Cintorínskej ulice na Štúrovu, pričom s vozidlom narazil do vozidla odstaveného pri pravom okraji vozovky.

 

"Následne narazil aj do ďalšieho vozidla stojaceho pred ním, išlo o vozidlo Fiat Punto. Po tomto náraze skončilo vozidlo Peugeot 206 prevrátené na streche a zaparkované vozidlo Fiat Punto nárazom odhodilo do ďalšieho, pred ním stojaceho vozidla Mazda 626," priblížila Kováčiková.

 

Muža s ľahkým zranením po nehode previezli do nemocnice v Žiari nad Hronom, pri kontrole mu namerali približne 2,1 promile alkoholu v krvi. Hmotné škody na vozidlách zatiaľ podľa Kováčikovej vyčíslené neboli.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies