Opilci za volantom skončili v celách

NETKY.SK • 2 Február 2016, 09:26 • 2 min
Opilci za volantom skončili v celách

BRATISLAVA/KOŠICE – Opitý šofér Opla Vectra havaroval v Maťovských Vojkovciach, z miesta odišiel a keď ho policajti našli, mal vyše dve promile.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný Róbert zišiel z cesty, narazil do plota a následne do mostíka pred domom. To ho však nezastavilo a v jazde pokračoval ďalej. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, pred obecným úradom sa Róbert snažil otočiť, no znovu zišiel z cesty. S autom sa už nepohol a tak odišiel. Šoféra policajti vypátrali a namerali mu 2,02 promile.


Skoro 2,5 promile mal zasa 63-ročný Košičan na Peugeote 206, ktorého v pondelok policajti kontrolovali na Maurerovej ulici v Košiciach. Medzi Pozdišovcami a Michalovcami zase chytili opitého 27-ročného Marcela na Felicii. Nemal pri sebe ani potrebné doklady a pri dychovej skúške nafúkal 1,83 promile. Nezodpovedných šoférov obvinili, všetci skončili v policajných celách.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies