Opička Justina Biebera zostane v nemeckej zoo

NETKY.SK • 19 Máj 2013, 09:19 • 2 min
Opička Justina Biebera zostane v nemeckej zoo

MNÍCHOV - Skonfiškovaná opička Justina Biebera nájde nový domov v nemeckej zoo, keďže kanadský popový spevák sa o ňu neprihlásil v stanovenej lehote.

slovakia

left justify in out

Päťmesačnú opicu Mally odobrali Bieberovi 28. marca nemeckí colníci, keď priletel na koncert do Mníchova. Zviera totiž nemalo potrebné očkovania a doklady. 

Majiteľ sa mohol o opičku prihlásiť a predložiť potrebné dokumenty do piatka do polnoci, čo však neurobil a po svojom agentovi odkázal, že sa o to už ani nebude pokúšať. 

Mally sa teda stala majetkom nemeckého štátu a po absolvovaní príslušných veterinárnych vyšetrení si ju prevezme niektorá z tamojších zoologických záhrad, v ktorých chovajú malpy kapucínske.

Úrady odmietajú predstaviť, ktorá zoo to bude kvôli obavám, že by klietku s Mally začali obliehať početné Bieberove ctiteľky. Mníchov to ale nebude, keďže tamojšia zoo jedince tohto druhu nechová.

Od konca marca sa opička nachádza v mníchovskom útulku. Náklady na starostlivosť o zhabané zviera už podľa odhadov prevýšili sumu 10.000 eur. Nie je však pravdepodobné, že by spevák túto sumu musel zaplatiť, keďže Nemecko nemá príslušnú dohodu s USA. 

Nemecké úrady ale nevylúčili, že Bieberovi účet osobne doručia, ak opäť pricestuje na koncert do Nemecka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies