Operátori SWAN a 4ka zlučujú viaceré tímy aj komunikáciu

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 13:22 • 2 min
Operátori SWAN a 4ka zlučujú viaceré tímy aj komunikáciu

BRATISLAVA - Sesterské spoločnosti SWAN a SWAN Mobile (4ka) budú mať od polovice mája k sebe ešte bližšie. Po viacerých spoločných projektoch vedenie spoločnosti rozhodlo, že prepojí viaceré tímy v oboch firmách. Informovala o tom spoločnosť SWAN v piatok v tlačovej správe.

slovakia

left justify in out

Novým obchodným riaditeľom pre korporátny segment v oboch spoločnostiach sa stane Jaroslav Ferianec, ktorý doteraz pôsobil ako obchodný a marketingový riaditeľ SWAN, a.s. Obchodným riaditeľom pre rezidenčný segment bude Ján Mrva, ktorý doteraz v spoločnosti SWAN zastával funkciu vedúceho oddelenia rezidenčného predaja.

Ako sa píše v tlačovej správe, pred novými obchodnými riaditeľmi momentálne stojí výzva zlúčiť obchodné politiky oboch spoločností a vytvoriť nové atraktívne ponuky pre rôzne zákaznícke segmenty. Za posledný rok a pol pribudlo podľa zverejnených informácií len v SWAN Mobile viac ako 380 tisíc zákazníkov.

 

"Týmto krokom vychádzame v ústrety zákazníkom, ktorým budú vedieť dva špecializované tímy takto poskytnúť lepšie služby naprieč celým portfóliom oboch spoločností,“ spresnil Ferianec. Napomáhať im v tom bude aj zjednotené produktové oddelenie, ktoré bude vytvárať spoločné portfólio produktov oboch spoločností. Povedie ho Jozef Lasz, riaditeľ pre stratégiu SWAN, a. s.

Od polovice mája sa spájajú pod jedno vedenie aj doterajšie marketingové oddelenia SWAN a SWAN Mobile spolu s oddelením korporátnej komunikácie v materskej spoločnosti DanubiaTel, a. s. Novovzniknutú divíziu marketingu a komunikácie povedie Roland Kyška, doterajší riaditeľ pre korporátnu komunikáciu DanubiaTel, a.s.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies