OPEN´ER Festival to je jeden z najväčších a najlepších poľských festivalov

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 09:03 • 2 min
OPEN´ER Festival to je jeden z najväčších a najlepších poľských festivalov

VARŠAVA - Hviezdne nabitý poľský OPEN´ER Festival otvorí svoje brány na letisku Kosakowo v Gdyni 29.júna a potrvá do 2. júla.

slovakia

left justify in out

 

Headlinerom festivalu sú legendárne „štipľavé papričky“ RED HOT CHILI PEPPERS, ktorý zároveň poľskému publiku predstavia aj skladby zo svojho nového štúdiového albumu The Getaway, ktorý vyjde 17. júna, po takmer piatich rokoch a je ich 11. štúdiovkov.

 

Ďalej sa na hlavnom pódiu počas 4 festivalových dní vystriedajú kapely a interpreti ako BASTILLE, FLORENCE AND THE MACHINE, FOALS, SIGUR RÓS, TAME IMPALA, KYGO, PHARELL WILLIAMS, WIZ KHALIFA, THE 1975, KAMP!, THE LAST SHADOW PUPPETS, či M83.

 

OPEN´ER to sú koncerty, sprievodné podujatia a rôzne umelecké vystúpenia, diskusie v ALTERCAFE, divadelné predstavenia, kino premietanie, prezentácia neziskoviek hravou formou, plážové hry, cvičenie jogy, detská zóna, prezentácia módy, Silent Disco, či nonstop tanečná zábava.Čiže všetko, čo dobrý „fesťák“ má mať. Proste „multikulti“ festival.

 

Ak chcete zažiť naživo atmosféru prímorského prístavu mesta Gdyni na severe Poľska, zvážte výlet, či rodinnú dovolenku. Oplatí sa navštíviť aj prekrásne historické centrum neďalekého Gdaňska. A v neposlednom rade treba zažiť jedinečnú atmosféru na tomto skvelom festivale, 4 dňová permanentka vyjde v súčasnosti zhruba na 130 eur.  A navyše festival je bezbarierový a ekologický.

 

Viac info : https://opener.pl/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies