Opatrovateľ nútil chlapca zjesť šalát, on v zúfalstve urobil toto!

NETKY.SK • 21 Jún 2018, 15:00 • 2 min
Opatrovateľ nútil chlapca zjesť šalát, on v zúfalstve urobil toto!

Chlapec jednoducho odmietal skonzumovať šalát, ktorý mu naservíroval opatrovateľ, preto sa rozhodol, že si privolá pomoc.

slovakia

left justify in out

Zneužívanie tiesňových liniek je veľkým problémom. Zatiaľ, čo niekto zo žartu blokuje hovor zbytočnou požiadavkou alebo otázkou, inde môže zomierať človek, ku ktorému sa záchranné zložky nedostanú včas. Napriek pokutám a početným upozorneniam sa to stále deje. A Niektoré prípady sú skutočne bizarné.

 

Hovorca polície v Halifaxe nedávno uverejnil prípad, ktorý riešili. Na núdzovú linku sa dovolal 12-ročný chlapec, ktorý sa sťažoval, že jeho opatrovateľ ho núti zjesť šalát. Požadoval, aby to prišla vyriešiť policajná hliadka. Takýto telefonát uskutočnil nie raz, ale hneď dvakrát.

 

V Kanade platí zákon, že akékoľvek volanie na tiesňovú linku, hoci aj také, ako toto, musia ísť osobne preveriť na miesto, odkiaľ dotknutý telefonoval, aby sa uistili, že skutočne nejde o akýkoľvek druh ohrozenia. Keď teda muži zákona dorazili na chlapcovu adresu, jeho rodičia ostali mimoriadne prekvapení, pretože o probléme sa dozvedeli až ich príchodom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies