Opätovná spolupráca Guardiolu s Messim je zahalená rúškom tajomstva

NETKY.SK • 20 November 2020, 16:47 • 2 min
Opätovná spolupráca Guardiolu s Messim je zahalená rúškom tajomstva

MANCHESTER - Mnoho zdrojov hovorí o hotovej veci, futbalový tréner Josep Guardiola z anglického klubu Manchester City všetko poprel. Ide o prestup argentínskeho futbalistu Lionela Messiho do organizácie City v lete 2021.

slovakia

left justify in out

Prestup na ostrovy 

Guardiola údajne predĺžil zmluvu s týmto klubom do leta 2023 kvôli tomu, že od nasledujúcej sezóny by mohol spolupracovať s niekdajším hviezdnym zverencom. Ich cesty sa skrížili v rokoch 2008 - 2012 v FC Barcelona. A práve odtiaľ by mal Messi odísť do Anglicka.

 

img


Argentínčan chcel opustiť katalánsky veľkoklub už v lete 2020, napokon však v tíme zotrval. Po skončení aktuálnej sezóny však skončí platnosť zmluvy medzi ním a FC Barcelona. Guardiola však nepovažuje Messiho odchod zo Španielska za reálny.

 

"Leo Messi je hráč Barcelony. Ja tomuto klubu vďačím za veľa, od výchovy v akadémii až po šancu na trénerskom poste. Podľa mňa by mal Messi kariéru uzavrieť v FC Barcelona," povedal Guardiola.

 

img


"Takto by som si to prial ja. Možno už tisíckrát som to aj povedal - ako fanúšik FC Barcelona si želám, aby Leo skončil práve tam," zdupľoval kouč Manchestru City.

 

Nestalo sa to prvýkrát, čo Guardiola zmietol zo stola dohady o obnovení spolupráce medzi ním a Messim. Zadné dvierka si však tentokrát nechal pootvorené.

 

img


"Jeho zmluva je v poslednom roku platnosti. Neviem, čo sa deje v Leovej mysli. Práve teraz je v FC Barcelona. Prestupový trh bude otvorený v júni alebo júli. V našom klube máme isté ciele v tomto smere. Tie by sme radi naplnili a zameriavame sa len na ne. Viac nemôžem povedať," dodal.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies