Opäť niekto prekvapí, predpovedá majster Európy Ziege

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 12:44 • 2 min
Opäť niekto prekvapí, predpovedá majster Európy Ziege

PALMA DE MALLORCA - Majster Európy 1996 Christian Ziege je presvedčený, že futbalisti Nemecka na tohtoročnom kontinentálnom šampionáte vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) môžu zopakovať triumf svojich predchodcov spred dvoch desaťročí.

slovakia

left justify in out

"Tím na to určite má potenciál. Ale sú tu starí známi rivali ako Španielsko, Taliansko a Francúzsko, ktorí takisto majú veľké šance prehovoriť do boja o titul. Dosť si sľubujem aj od Belgicka. A, samozrejme, nejaký ďalší tím sa určite postará o prekvapenie," citovali Mallorca Zeitung 44-ročného bývalého univerzála ľavej strany ihriska Ziegeho, ktorý odohral vo finále ME 1996 v londýnskom Wembley proti Česku celý zápas a prispel k víťazstvu 2:1 po predĺžení. Bývalý hráč Bayernu Mníchov, AC Miláno, FC Liverpool či Tottenhamu Hotspur reprezentoval Nemecko dovedna 72-krát (9 gólov), je tiež vicemajstrom sveta 2002. V súčasnosti trénuje španielskeho treťoligistu CD Atlético Baleares na Mallorce.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona